Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Останнім часом шанувальники помітили, що Надя захопилася експериментами з волоссям і пошуками власного стилю. І те, й інше в неї чудово виходить.

Нещодавно артистка опублікувала в Instagram миле селфі, на якому позує, очевидно, в готельному номері в Дубаї. На знімку Дорофєєва позує в білому вбранні і з кумедним виразом обличчя – вона як би підморгує своїми шанувальниками в камеру. Волосся Наді розпущене і трохи розпатлане, таке враження, що вона тільки що прокинулася, але при цьому на її обличчі досить яскравий макіяж.

У підписі до фотографії Надя Дорофєєва написала: "Та кАроче". Геолокація до фотографії свідчить про те, що вона була зроблена в Дубаї. А саме там зараз проходить російський фестиваль "ЖАРА", який позиціонується як міжнародний, але заснували його російські зірки. За даними російських ЗМІ, українська група "Время и Стекло" заявлена на фестивалі, як і співачка Maruv.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Шанувальники популярної артистки не пройшли повз і почали активно коментувати нову публікацію свого кумира. Фани в захваті від образу Наді на "ранковому" селфі, співачку засипають компліментами в коментарях, а деякі розпитують артистку про фестиваль "ЖАРА".

"Як ЖАРА пройшла?", "Спідницю покАроче, а такою гарно бути не можна", "Надя Дорофєєва показала козу. Відмінно", "Ой, люблю такі фоточки", "Надя, спасибі вам з Володею за сюжет з собачками! Допомога тому, де потрібно і погано – це щиро і гарно!", "Надюша, вітаю, ти навчилася малювати стрілки", "Чому така шикарна?", "Мені подобається фото", - пишуть в коментарях до фото Дорофєєвої.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.