Популярна українська співачка і телеведуча Ольга Горбачова порадувала шанувальників новим пляжним знімком в соцмережі. 37-річна зірка продемонструвала підтягнуту фігуру, як у тінейджера.

На своїй Instagram-сторінці артистка опублікувала знімок, на якому з'явилася у відвертому образі. На свіжому фото співачка позує в білому купальнику на тлі моря. Ольга додала капелюх і сонцезахисні окуляри для ідеального пляжного луку.
До знімка Ольга придумала забавну підпис іх хештегом: "Даже если вам немного за 40, есть надежда быть немного за 30. Песня-мотивация. #ЖизньЖенщины".
Фолловери засипали знаменитість компліментами у коментарях:

"Ничего страшного! Сейчас, тем кому - 40, лучше выглядят за тех, кому за 20!!", "Оце я розумію фігурка", "Гарний купальник! Хто знає що за бренд?", "Что вы едите такое, что не толстете?", "Очень мотивирует!", "Нереальная", "Всем бы женщинам быть такими как вы. Супер Олечка!!!!! Муж, наверное, вами гордиться....", "Оля, Вы меня покорили своим мировоззрением, а фигура просто идеальная. Вы - восхитительная", "Я бы даже сказала за 20, а можно "за" вообще убрать".

Варто нагадати, що нещодавно Ольга Горбачова закінчила пісню #щастя до нового альбому музичних тверджень. Так, там будуть не тільки хороші новини, гроші, сила, пристрасть, життя, удача і світ, але ще і ЩАСТЯ! Про це зірка написала допис на своїй сторінці в Instagram.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Ольга Горбачова в новому образі зводить фанатів з розуму. Ольга Горбачова вийшла у світ у блискучій сукні в підлогу з розкішним квітковим принтом. Свій модний лук знаменитість доповнила хусткою у волоссі.

Фотографією Горбачова поділилася на сторінці в соцмережі. На фото Ольга позує зі своїм чоловіком.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", MONATIK показав свою маленьку гвардію.

Також "Знай.ua" писав про те, що Єфросиніна прийшла на вечірку в розкішному платті.