Відома українська співачка й акторка Даша Астаф’єва, яка зараз знаходиться на піку своєї популярності ошелешила знімками. Знаменитість потішила шанувальників новими яскравими світлинами. На фотографіях вона позувала в штанах-кльош і прозорій блузці, через яку видно білизну.

Знімки Астаф'єва розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Шанувальники співачки захоплювалися її красою і залишили десятки коментарів під фото.

"Птицей в Барселону, и обратно. Восхищаюсь и горжусь всей командой", - підписала допис зірка.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Фото зірка розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Шанувальники співачки захопилися її вродою і залишили десятки коментарів під світлиною.

Прихильники захоплюються стилем і красою знаменитості: "Даша-Даша, ты богиня", "Вот это сексуальность", " Самая красивая женщина всего мира!!", "Какая же красивая...чьи гены благодарить мамины или папины?", "Такое ощущение, что рост больше 2-х метров)))красиво", "Пиковая дама", "Божественна", "Як можна бути такою гарною", "Крила.,крила - ноги!!!", "Ідеальна дівчина", "Шиикарна" .

Нагадаємо, Астаф'єва в прозорій блузці зробила Барселону ще спекотнішою: як можна бути такою гарною. Нещодавно селебріті похвалилася неймовірними кадрами, позуючи в жаркій Барселоні перед показом Milla Nova, де стала спеціальною гостею разом з Лесею Нікітюк і Мішель Андраде.