Шанувальники порівняли знімки фігури української поп-співачки Анни Сєдокової до і після фотошопу і були різко розчаровані.

Про це повідомляють ЗМІ.

Варто відзначити, що колишня учасниця гурту "Віа Гра" Анна Сєдокова постійно радує прихильників відвертими кадрами. Цього разу співачка опублікувала гарячі фото з відпочинку у Туреччині, куди поїхала з дітьми.

На власній сторінці в одній із соціальних мереж Сєдокова опублікувала кадр, де позує лежачи на шезлонгу поблизу басейну. Зірка одягнула яскраво червоний купальник і зухвало виставила сідниці.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

"Мама буде денс", - підписала фото Анна словами своєї нової пісні "Яжемать".

Проте вже невдовзі співачку чекав неприємний сюрприз, аже як виявилось там же відпочивав прихильник Сєдокової, який зміг сфотографувати її зі спини.Його ж кадри радикально відрізнялись від фото самої співачки.

Зокрема, талія артистки не така виточена, як на відредагованому знімку. Але найбільшу хвилю розчарування у фанатів викликали сідниці Анни Седокової - вони виглядають не зовсім пружними і округлими, і навіть чітко видно целюліт.

Нагадаємо, відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Вона часто тішить прихильників відвертими фото. Співачка ніколи не упускає можливості продемонструвати свої чудові форми. Так нещодавно вона опублікувала фото у ванній.

Як повідомляв "Знай.ua", відомий співак Олег Винник похизувався на своїй сторінці в Instagram величезним презентом від шанувальників. Наразі вже відомо, що віддані фанати співака подарували йому величезний букет червоних троянд. Варто відзначити, що схожий букет троянд помітили у руках співачки Анни Сєдакової. Знімок співачка супроводила довгим постом.

Також "Знай.ua" писав, що відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість випустила кліп на пісню "Шантарам", режисером якого став Алан Бадоєв. Відеоробота вийшла дуже відвертою, тому незабаром артистка змогла похвалитися 2 мільйонами переглядів на Youtube.

Росія заборонила експорт нафти в Україну: чого хоче Путін. Сергій Куюн