Колишня учасниця групи "ВІА Гра" , українська співачка Анна Седокова, яка часто гастролює в Росії, заявила, що пережила один з найбільш принизливих виступів у своєму житті. Після концерту дівчина закрилася у своїй кімнаті і проплакала цілу годину. Про це вона написала на своїй сторінці в Instagram.

"Тільки що у мене був один з найгірших концертів в моєму житті. Лежу реву в номері вже годину. Хочеться помитися і змити з себе весь цей пекельний присмак. Корпоратив - це коли люди, у яких є зайві гроші, запрошують собі артистів, щоб вони їх веселили. І ось ти виходиш на сцену, прилітаєш, залишаючи того, кого любиш, командою налаштовуєшся, фарбуєшся красиво, читаєш молитву перед сценою, дякуєш Богові за професію перед сценою, а потім виходиш на неї... А люди в залі сидять, їдять шашлик і дивляться на тебе, як на клоуна. Развлекай нас, а ми втомилися, посидимо. А ти ж професіонал. Люди ж повинні радість і щастя від твого виступу отримати", - скаржиться артистка.

Седакова
Седакова

Також Седокова зазначила, що не може відмовитися від корпоративів, оскільки їй потрібні гроші.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

"Ти і так і сяк і пожартувала і заспівала разом пісню, а розумієш, що тим, хто в залі, їм пох*й на тебе. Ти просто черговий клоун, який прийшов їх розважити в цей черговий нудний день в їхньому житті. Я мрію колись стати таким великим артистом, щоб дозволити собі ніколи не відчувати таке відчуття приниження, але я не можу. Мені потрібно утримувати сім'ю, бізнес. У мене мільйон працівників. Мої на мене лаються. Кажуть, ну що ж ти так близько все сприймаєш до серця, а я не можу. Я в цю професію прийшла для того, щоб робити когось трішечки щасливіше і точно не себе", - додала Седокова.

Нагадаємо, нещодавно Седакова поділилася новою піснею під назвою "Шантарам". Так, артистка вирішила розповісти, як написала новий хіт і хто її надихнув.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", розпусна Седокова засвітила батька свого сина.

Також раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Седокова відставила свій величезний зад спеціально для Київстонера.