Відомий співак Олег Винник похизувався на своїй сторінці в Instagram величезним презентом від шанувальників.

Відповідне фото він опублікував на власній сторінці в Instagram.

Наразі вже відомо, що віддані фанати співака подарували йому величезний букет червоних троянд.

"Такого букета мені ще ніколи не дарували. Приголомшливий аромат", - написав під фото артист.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Варто відзначити, що схожий букет троянд помітили у руках співачки Анни Сєдакової. Знімок співачка супроводила довгим постом.

"На фото абсолютно щаслива дівчина, у якої щойно полетіли до ялинки всі плани на січень. Яка я молодець слово замінила на новорічне. А от кажуть люди розумні, треба планувати заздалегідь, а як тут сплануєш, коли кожен день життя тебе дивує і радує. Отже поки зрозуміло одне, що нічого не зрозуміло. А як у вас? Все в силі? Де в січні?" – написала Сєдокова.

Прихильники зірок відрзу ж почали гадати, хто подарував квіти Седаковій. деякі навіть припустили, що букет у співаків один і той же.

Разом з тим варто відзначити, що український співак Олег Винник нещодавно встановив новий особистий рекорд – його пісню "Як жити без тебе" визнали найкращим хітом цього року. Конкурс проводив один із вітчизняних телеканалів в період з 4 по 15 грудня.

Обирали улюблені композиції за допомогою голосування самі глядачі "Музичної платформи" 2018 року. За їх результатами, переважну більшість голосів віддавали свої голоси за треки таких виконавців - Олега Винника, Melovin, Олі Полякової, Monatik і Макса Барських.

Найбільшу кількість голосів набрав хіт Олега Винника "Як жити без тебе" - за цю пісню проголосували 175 006 раз. Всього за період з 4 по 15 грудня відвідувачі сайту проголосували 3 134 662 рази.

"Інші результати голосування глядачі дізнаються в новорічну ніч на фантастичному каналі" Україна "в програмі" Новорічна Музична платформа. Найкраща пісня року ". Цей неймовірний концерт просто неможливо пропустити!" - розповів музичний продюсер каналу Геннадій Вітер.

Загалом відвідувачам було надано вибір з 100 композицій. За правилами, проголосувати можна було за 10 пісень 1 раз на день.

Нагадаємо, престижна нагорода розпалила справжні пристрасті, Кароль за бортом.

Як повідомляв "Знай.ua", у президентській гонитві стає все спекотніше, Винник нервує, Вакарчук відстає.

Також "Знай.ua" писав, що учасник "Голос країни" штампує пісні для Лободи, Кароль, Лорак: скільки платять та чого хочуть зірки.

Олег Винник — Як жити без тебе