Український інститут інститутом соціальних досліджень імені Олександра Яременка й Центру "Соціальний моніторинг" в період з 1 по 10 грудня проводив опитування стосовно майбутніх виборів.

Його результати показали, що якби на пост президента України претендували лише зірки шоу-бізнеса, то найбільше шансів перемогти було б у Володимира Зеленського, а найменше – в Іво Бобула.

Іво Бобул
Іво Бобул

Найбільше респондентів проголосувало за кандидатури Зеленського (20,7%) та за Святослава Вакарчука (11%).

Популярні новини зараз
Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили
Показати ще

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

Улюбленець жінок Олег Винник набрав всього лише 1,8 відсотків голосів, а Оля Полякова трохи менше – 1,7. З однаковою кількістю голосів (1,1) не перемогли б на виборах Андрій Данилко та Олег Скрипка. Але найбільше респондентів опитування (33,7%) проголосували б проти всіх.

Олег Винник
Олег Винник

До слова, сам Зеленський тільки віджартовується з цього приводу, не даючи прямих відповідей, Вакарчук часто проводить зустрічі зі студентами, на якому теж чує питання щодо ймовірного президентства, але знову ж таки – ухиляється від пояснень, даючи тільки версії стосовно того, у якому напрямку повинна розвиватися Україна.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Винник про владне крісло взагалі ніколи серйозно не говорив, швидше за все його бачить там жіноча величезна жіноча армія фанаток.

Дивіться: Зеленський розповів, чи збирається йти на вибори

Нагадаємо, Вакарчук різко розкритикував Зеленського. Як повідомляв "Знай.ua", "Квартал 95" пожартував над Епіфанієм.Також "Знай.ua" писав, Зеленський відповів на питання, чи піде він у президенти.