Учасник проекту "Голос країни" та автор популярних пісень Андрій Осадчук прославився не тільки гучними виступами на талант-шоу. Його знають завдяки співпраці із відомими зірками шоубізу, як українського, так і російського.

Тож кому продає тексти популярний автор та скільки за них просить?

Андрій Осадчук
Андрій Осадчук

Цікаво, що хіт Осадчука "Облиш" спочатку писався персонально для нього, але його викупила пізніше Світлана Лобода. Та в арсеналі співака композицій чимало, побільшало їх після проекту:

Світлана Лобода з донькою
Світлана Лобода з донькою

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Голос країни" - це взагалі окрема історія. Шоу повернуло мене на сцену, як це не пафосно звучить. Я закінчив Київський інститут музики ім. Глієра, я хотів співати, з 17 років ходив на кастинги. Саме на талант-шоу придбав багато зв'язків. Наприклад, познайомився з Філіпом Кіркоровим і Ані Лорак, яким згодом продав свої пісні. Наташа Могилевська купила у мене два треки. Каже, що завдяки мені вже півроку займається вокалом. І мені це приємно. З Іваном Дорном намагалися щось мутити, але не спрацювалися. Це не моє пальто. Мені здається, потрібно робити продукт, який люди зможуть одразу наспівати", - зізнався Осадчук.

Андрій Осадчук
Андрій Осадчук

Про пісню, яка перейшла до Лободи, також розповідає стримано: вона написана після розриву стосунків із коханою, а Світлана, на його думку, додала туди свого, жіночого погляду.

Дивіться: "Пора домой" Світлана Лобода

"Я писав про себе і про свої стосунки на той момент з моєю улюбленою дівчиною. Світла, природно, додала туди драми. Вона завжди так робить. Людина тим і унікальна, що вміє спритно брати круті композиції і впроваджувати себе в них. А до цього була моя пісня "Дивишся в небо", яку Світу заспівала в дуеті з Emin. У 2015-му - "Пора додой". Це найвідоміші пісні з усіх, які я продав".

Андрій Осадчук
Андрій Осадчук

Знайомий автор і з Ані Лорак, ще з 2011 року. Співпрацювати почали так само: після розсилки текстів пісень. Він навіть спілкувався з чоловіком співачки Муратом.

Ані Лорак
Ані Лорак

Писав пісні також для Тіни Кароль, але продешевити ніколи не хотів, його робота коштує солідних гонорарів:

Українська співачка Тіна Кароль
Українська співачка Тіна Кароль

"…це працює так. Ти складаєш трек, приходиш на студію, записавши і розсилаєш. Раніше працював точково. Звертається до мене, наприклад, Паша Орлов, і я пишу для Тіни пісню. Але ти не завжди можеш вгадати - потрапиш ти в потрібне русло чи ні. А можна просто написати якісну пісню і розіслати виконавцям. Так за один трек можуть боротися Олена Темнікова, Лоліта або Лобода. Зараз період авторства переживає трансформацію. У мене середня ціна пісні - 2 тисячі доларів. Дешевше немає. Все-таки у мене вже склалася певна портфоліо. Але, буває, пишу тільки текст. Текст - це 500 доларів. Але навіщо писати за 500, якщо з мелодією ти отримаєш більше ?! Тому зараз намагаюся писати пісні під ключ. Торгуються насправді все, хто ще не в топ. Топові артисти, які тебе вже знають, не торгуються", - підсумував Осадчук.

Дивіться: Андрій Осадчук на талант-шоу

Нагадаємо, Володимир Дантес готується повернутися на велику сцену.Як повідомляв "Знай.ua", комедія з Винником зібрала рекордну кількість переглядів. Також "Знай.ua" писав, Оля Фреймут зворушила мережу фото з чоловіком.