Найскандальніша українська телеведуча, колишній "ревізор" Ольга Фреймут не дуже часто ділитися з фанатами подробицями з особистого життя. Але, як би там не було, Оля все ж час від часу викладає нові фото на своїй сторінці в Instagram.

Так, в цей раз Фреймут порадувала фоловерів новим фото, на якому позує в стильному образі разом зі своїм чоловіком. На знімку Оля з'явилася на огляд публіки у вишуканому і скромному чорному платті в маленький білий горошок. На талії зірки пояс-ланцюжок з намистинами, а рукави у вбрання прозорі. Оля тримає в руці чорний клатч і пронизливо дивиться в камеру. Її волосся розпущене і спадає на плече, а на обличчі легкий природний макіяж.

Поряд з Фреймут стоїть її чоловік Володимир Локотко, який є генеральним директором "Нового каналу". На ньому стильний чорний костюм і біла сорочка без краватки. Чоловік тримає в руці келих шампанського і ніжно обіймає дружину за талію. У підписі до фотографії Оля Фреймут написала зворушливий пост про них з чоловіком.

"Володя і я на грандіозному L'Officiel Red Shoes Dance by Mercedes-Benz. Ми так мало виходимо "на люди". Але після такого вечора нагадалося безтурботне минуле, де я ще не багатодітна мама. І ми щойно закохалися. І навколо стільки друзів. Залишайте час один для одного. Життя минає надто швидко. До слова, одягнула я ніжну сукенку від Philosophy", - написала телеведуча.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Шанувальники зворушені до сліз таким милим і ніжним постом Олі Фреймут і почали засипати пару компліментами і побажаннями. "Ви такі схожі", "На вас дивишся і думаєш, ви як дві половинки одного цілого", "Ваш Володя має ангельські риси обличчя – випромінює доброту", "Хочу таке плаття з поясом! Оля, як завжди шикарна", "Неймовірно чарівні, ніжні. Такі милі", "Чарівні", "Чудова пара".

Нагадаємо, головний ревізор країни Ольга Фреймут змінила професію.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Фреймут ризикує вилетіти з "Нового каналу"

Також портал "Знай.uа" писав, що новий наряд Фреймут насмішив фанатів.