Нещодавно завершився великий тур Україною відомого і популярного співака Олега Винника "Ты в курсе". А також відбулась презентація фільму про залаштунки туру. У ньому артист поділився приголомшливими враженнями під час виступів на великих майданчиках і від аудиторії.

"Хто з артистів не мріє зібрати "Арену Львів"? Я навіть уявити не міг такого масштабу. Дуже красиво, коли весь стадіон спалахує вогниками. Звичайно, трапляються і екстремальні ситуації, часом доводиться виступати у холод і дощ. Але люди щасливі, люди танцюють - це незабутні драйвові моменти", - ділиться Олег Винник.

Артист розвіяв міфи стосовно своїх шанувальників і запевнив, що близько 40% глядачів на концерті - це чоловіки.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"На сьогоднішній день багато приходить чоловіків, приходять цілі сім'ї - від бабусь до онуків, приходять пари. Я ніколи не хвилююся через кількість людей, більше переживаю за якісь технічні моменти, щоб все працювало, щоб погода хороша була, щоб глядачі не замерзли. Передусім, я людина, я несу відповідальність і хочу, щоб всі були щасливі".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що відомий український продюсер не згоден зі списком найкращих музичних виконавців 2018 року і вважає Винника в ньому зайвим.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Винник змусив фанаток плакати від заздрощів: може бути не тільки красивою. Артист опублікував фото, від якого всі його шанувальниці заніміли.

Також Знай.uа" писав, що Олег Винник порівняв Україну з молодим поросям і побажав їй стрімко рости і розвиватися.