На сторінці Олега Винника в Instagram зібралося багато коментарів під його фото з жінкою в спортзалі. Співак підписав його так: "Жінка може бути не тільки красивою, але ще й хорошим тренером", унаслідок чого багато дівчат стали висловлювати свою заздрість супутниці Винника, що отримала такий комплімент.

Прихильниці дивуються, як можна думати про тренування на місці дівчини, а також чому Олег не викладає в мережу спільні фото з дружиною. Інші ж пропонували Віннику запросити свого тренера на побачення і мріяли опинитись на її місці.

Раніше в київському палаці спорту відбулася церемонія вручення музичної премії M1 Music Awards 2018, в ході якої Винника визнали кращим виконавцем року. Наступного ж дня співак звернувся до своїх фанатів на сторінці в Instagram зі словами подяки і повідомив, що йому дуже приємно отримати таку високу нагороду.

Співак активно користується соціальними мережами і частенько викладає в них численні фотографії з концертів та повсякденного життя. Нещодавно він опублікував фото в оточенні привабливих усміхнених дівчат, яке було зроблено за лаштунками шоу Х-фактор. Шанувальниці обступили співака і мило посміхалися в камеру, та й сам Олег не стримався і широко посміхнувся. У підписі до світлини він запрошує всіх подивитися новорічний випуск шоу, при цьому передбачається, що в ньому будуть виступати всі ці дівчата.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як завжди, прихильницям нові знімки припадають до душі і вони щедро обдаровують Винника численними компліментами, зізнаннями в коханні і обіцянками подивитися всі його нові шоу.

Крім того, в соціальних мережах бувають і незвичайні фото з Вінником. Наприклад, виконавець Потап нещодавно виклав в мережу знімок, на якому лапає Олега за груди.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що відомий український продюсер не згоден зі списком найкращих музичних виконавців 2018 року і вважає Винника в ньому зайвим.

Як повідомляв портал "Знай.uа": талановитий хлопець на Х-фактор вразив відомого українського співака своїм виступом.

ТакожЗнай.uа" писав, що Олег Винник порівняв Україну з молодим поросям і побажав їй стрімко рости і розвиватися.