В Мережу потрапили фото, на яких Андрій Данилко відпочиває після новорічних свят в компанії з дівчиною. Знімками з особистого життя артиста поділився український співак Андрій Кравчук (EL Кравчук) на своїй сторінці в соцмережі.

На знімках Андрій Данилко позує з Інною Білоконь, його сценічною колегою. Вона стала відома завдяки ролі мами Вєрки Сердючки. Пара на фото демонструє свої теплі стосунки і мило цілується на вулиці сонячного Маямі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Український співак Андрій Кравчук оприлюднив знімок, на якому Данилко і Білоконь лежать на ліжку в розкішній спальні будинку Джанні Версаче в Майамі. EL Кравчук зазначив, що фото зроблені в січні 2015 року.

У недавньому інтерв'ю артист розповів, що в самоті Андрій не сумує. У вільний час артист слухає аудіокнижки, дивиться передачі і займається улюбленою справою - приготуванням улюблених страв.

Прагнення усамітнитися і залишитися на самоті Данилко пояснює надмірним спілкувань з людьми на роботі. Тепер навіть невелика компанія викликає у нього дискомфорт.

У Андрія Данилка є все – популярність, успіх, гроші, улюблена робота. Проте створити міцну сім'ю художник так і не вдалося. Зараз Андрію, якого всі знають як Вєрку Сердючку, вже за 40 і в останньому інтерв'ю він відверто заявив, що більше не мріє про дружину і дітей, і йому комфортно в самоті.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що Вєрка Сердючка на велосипеді підкорила Копенгаген: кумедне відео. Український артист Андрій Данилко останнім часом особливо не з'являється перед людьми в своєму сценічному образі Вєрки Сердючки.

На відео Вєрка Сердючка, яка з'явилася в чорному спортивному костюмі, білих кросівках і фірмової зіркою на голові, їде на велосипеді.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Брежнєва вразила зухвалим образом в шкіряній міні

Також "Знай.ua" писав про те, що Оля Полякова накинулася на Кім Кардашьян