Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно чоловік знаменитості, виконавець Влад Топалов виставив неймовірно зворушливе фото з 3-місячним сином Майклом. Так, артист вперше показав пухку щічку малюка, накривши його голову простирадлом. Варто відзначити, що до цього парочка показувала тільки руки або ноги хлопчика, а обличчя взагалі приховували.

"Моя любов 🖤🖤🖤🐾🐾🐾🐾", - трепетно підписав Топалов. Фолловери залишилися в захваті: "Хороший хлопець у нас росте!!! ❤️", "Які ви милі😍 Щастя вам", "😍😍😍😀😀😀 Красунчик", "😍😍😍нехай росте здоровенький і тішить вас❤️", "Щічки такі 👍😘", "Солодкі щічки. 😍", "Як мило🤗😍❤️", "Ліва щока Михайла просто прекрасна 🥰", "улюблені!!!!!", "Булочка❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.