Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася яскравим кадром з футбольного поля у місті Віго, Іспанія, куди відправилася відвідати матч. Так, артистка позувала в білій толстовці і облягаючих лосинах, зізнавшись, який момент гри їй сподобався найбільше. Як виявилося, Лесю зворушили обійми з дітьми і дружинами після матчу і вона натякнула, що хотіла б стати жінкою футболіста.

"найкрутіший момент з вчорашнього футболу...особисто для мене, це коли після гри, гравці перевзуваються в сланці і бігом до своїх діток...тискають їх, обіймаються з батьками і дружинами.. Я прям..потягнулася за вінішком від емоцій🙈Звичайно більше всіх веселилися ті дружини...чиї чоловіки яких забили гол😆 Дівчатка Хто хотів би стати дружиною футболіста???Може у мене з підписників є дружини футболістів?? Вам часто траву в трусах приносять?😁Які плюси і мінуси??", - поділилася емоціями Нікітюк. Фолловери взялися коментувати: "Футбол - це ціле життя. Емоції перемог і поразок, постійний рух, фанати, матчі.. 🙄 не перепочити ♥️🐼", "Не хотіла б)) ніколи чоловіка вдома не буде)) Але плюси теж є - гарне спортивне тіло🙈 і гордість за кожен забитий гол😅", "🤣🤣🤣 Чому трава в трусах??!", "О, Леся! Якби футболістки були такі як ти🙏 я б хотів бути чоловіком футболістки😂😉".

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.