Кажуть, що справжньої дружби між зірками в шоу-бізнесі не буває, але відомий україно-венесуельський хореограф, співак та засновник гурту RUMBERO'S Амадор Лопес вирішив спростувати це. В коментарі “Знай.ua” він повідомив, що приголомшений тим, скільки його друзів з українського шоубізу вирішили приєднатися до зіркового флешмобу #ВОНАТАКА.

“Ми просто в захваті від того, яка кількість українських зіркових красунь відгукнулась на нашу ідею танцювального флешмобу. Коли ми вирішили втілити цей задум, навіть не очікували на такий зірковий ажіотаж”, - зізнався Амадор Лопес.

Амадор Лопес та Олег Серафин

Нещодавно гурт RUMBERO'S презентував літній хіт “Вона така” в стилі Moombahton, який присвячений всім жінкам. Невдовзі відомі українські артистки поділилися відвертими танцями під хіт гурту.

“Ми товаришуємо з усіма зірками, яких ви можете побачити у нашому зірковому флешмобі. Пам‘ятаємо, як першими прислали відео Оля Цибульська, Катя Бужинська, Гайтана. Ми були шоковані запальними та розкутими танцями та енергетикою дівчат”, - поділився Олег Серафин, соліст гурту RUMBERO'S.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Виявилося, що одна з зірок здивувала хлопців найбільше.

Гайтана

“З Гайтаною сталася кумедна ситуація: коли вона прислала нам відео, у ньому вона гойдалася на гойдалці. Ми спочатку здивувалися, але зрозуміли, що у кожної, напевно, своє бачення запального настрою. Як виявилось, друге відео всього-на-всього не дійшло. І коли ми через день побачили друге танцювальне відео, де були справжні фірмові рухи від Гайтани, справжня пристрасть - ми одразу ж перемонтували ролик”, - розповів Амадор Лопес.

Співачка Ірина Білик взагалі зробила запис відео під час нової фотосесії.

Ірина Білик

“У всіх зірок зараз багато роботи, зйомок, гастролей, і нам дуже лестить те, що вони знайшли час для нас. Ще раз дякуємо усім українським селебрітіс за любов та підтримку нашої творчості”, - додали артисти.

У відео свої танцювальні здібності також показали Злата Огнєвіч, Надія Матвєєва, Анна Добриднєва, Sonya Kay, Dj Nana, Монро, Наталя Холоденко, Олена Омаргалієва і співачка Navka, яка, до речі, і є автором музики і слів пісні “Вона така”.

Нагадаємо, раніше співачка Злата Огнєвіч розповіла про своє ставлення до чоловіків і заміжжя, а також поділилася деталями нових відеоробіт та планами на поїздку в Америку.

Як повідомляв раніше “Знай.uа”, реперка Alyona Alyona приголомшила несподіваним рішенням.

Також “Знай.uа” писав про те, що Настя Каменських похвалилася пікантним знімком з відпочинку.