Популярна українська виконавиця Наталя Могилевська вже кілька тижнів ніжиться під турецьким сонечком. Артиска не перестає радувати шанувальників яскравими знімками та відео з відпочинку.

Так, нещодавно Могилевська поділилася відеозаписом із загадковим чоловіком, якого шанувальники прийняли за її коханого, передає "Clutch".

"Відеофакт! Працюємо… Хочу гарний концерт. Сама беру участь в процесі монтажу. Хоча на пляжі це, звичайно, набагато приємніше, ніж в метушні столиці. Розповідайте. Хто відпочиває, а хто працює зараз?". написала Наталя Могилевська під відео

Шанувальники були в подиві від нового чоловіка співачки, але багатьом він здався симпатичним. В коментарях вони захоплювалися зовнішнім виглядом популярної виконавиці.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

«На цьому пляжі точно краще, ніж в метушні столиці! Дуже симпатичний чоловік біля вас. Ви просто дівчина весна!», «Натан, чекаємо вас з новими ідеями!!! Ви даруєте людям радість!!! Ви молодець!!! Ви талановиті!!! Відпочивайте, набирайтеся сил!!!», «А хто це з вами поруч? Ви дивитесь разом дуже навіть. Такий чарівний». коментують шанувальники

Нагадаємо, відому українську співачку Наталю Могилевську почали труїти за відкриту підтримку новообраного президента Володимира Зеленського. Після перемоги шоумена Володимира Зеленського на виборах Наталя Могилевська написала на своїй сторінці в Instagram пост, в якому підтримала колишнього колегу по цеху.

"Володя, вітаю тебе з перемогою! Це безпрецедентний випадок в історії, коли кандидат у Президенти лідирує з таким відривом і в кожному регіоні! Вірю в тебе і в світле майбутнє нашої країни. Сил тобі, витримки, терпіння! Ти і твоя команда завжди викликали захоплення своїми досягненнями, але зараз ви стали героями нашого часу. Хочеться вірити, що Настала Відлига", - заявила співачка.

Могилевська інтимне фото
Могилевська інтимне фото

Раніше Знай.uа повідомляв, народна артистка України Наталя Могилевська в черговий раз нарвалася на критику через своє концертного вбрання.

Також Знай.uа писав, популярна українська виконавиця Наталя Могилевська раптово вирішила переїхати. Знаменитість залишає рідний Київ, і відправляється будувати своє життя в першу столицю України - місто Харків.