Відому українську співачку Наталю Могилевську почали цькувати за відкриту підтримку новообраного президента Володимира Зеленського. Передає Clutch.

Після перемоги шоумена Володимира Зеленського на виборах Наталя Могилевська написала на своїй сторінці в Instagram пост, у якому підтримала колишнього колегу по цеху.

"Володя, вітаю тебе з перемогою! Це безпрецедентний випадок в історії, коли кандидат у Президенти лідирує з таким відривом і в кожному регіоні! Вірю в тебе і в світле майбутнє нашої країни. Сил тобі, витримки, терпіння! Ти і твоя команда завжди викликали захоплення своїми досягненнями, але зараз ви стали героями нашого часу. Хочеться вірити, що Настала Відлига", - заявила співачка.

Однак, не всі підписники Могилевської виявилися згодними з такою позицією. Вони почали виливати негатив і образи у коментарях під фото, і народна артистка не витримала. Вона написала потужний додаток до посту, пояснивши свою позицію.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Прочитала частину ваших коментарів. Хочеться доповнити про те, що шлях успішного розвитку країни всього за кілька років написаний на 134 сторінках і отримав за це Нобелівську. Ми можемо встати на ноги за 2 роки. Все просто і давно описано. Треба тільки перестати "деребанити" бюджет і почати використовувати на благо країні все, що під землею, все, що над, ну і саму нашу землю, здатну нагодувати себе і сусідів. Кожен з колишніх Президентів знав цей шлях, але не застосував. !!!! Досі не вдалося націоналізувати багатства та ресурси України. Я вірю в те, що Володя буде намагатися це зробити. Але багатьом це не сподобається. Нам би молитися за нього, а не мочити..", - заявила Наталія.

Нагадаємо, Наталя Могилевська вирішила похвалитися природною красою і показала знімок без макіяжу.

Раніше Знай.uа повідомляв, народна артистка України Наталя Могилевська у черговий раз нарвалася на критику через своє концертне вбрання.

Також Знай.uа писав, популярна українська виконавиця Наталя Могилевська раптово вирішила переїхати. Знаменитість залишає рідний Київ, і відправляється будувати своє життя у першу столицю України - місто Харків.