Дочка популярної української артистки Олі Полякової Марія показала на своїй сторінці в Іnstagram свого хлопця. Доньку знаменитості просто засипали коментарями. Здебільшого прихильники почали цікавитися тим, що думає про це її мама.

14-річна дівчина-підліток під знімком написала неоднозначні слова:

"Твой человек - тот, для кого ты на первом месте семь дней в неделю, а не только тогда, когда позволяет время и обстоятельства".

Крім того, багато відзначили, що дівчинці ще рано заводити стосунки і поцікавились, чи мама підтримує такі стосунки. Знімки Марія опублікувала на своїй сторінці в Instagram, чим визнавала неабиякий ажіотаж.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Користувачі збентежені раптовим дорослішанням дівчинки активно коментують пост: "А не рано ли встречаться с парнем? ", "Ну все Маша, это лубоф😍", "Это твой парень?", "И это тебе только 14", " Ну-у во-о-т , и Машулина страничка превратилась в сюси-пуси 😔 как и у 70 % в Инстаграме ! Раньше было интересно, клёвые фотки , видосики , а щас только про лю-😻😽-вь и будет )) Я всё понимаю , подростковый возраст, время влюбчивости и так далее ,(охота со всеми поделиться радостью ), но этого добра и так полно в Инсте , а Маша привлеклала не этим 😉 Я на муси -пуси не подписывался )) Но рад за вас ! Удачи вам Мари 🙋 А ты тёзка смотри не обижай нашу красавицу и дари ей счастливые дни снова и снова !!! Спасибо за внимание😘", "Ты в 14 поехала с парнем на отдых?😳".

Однак є і такі, що вважають, що вік не важливий. Іноді зустрічають майбутнього чоловіка або дружину в школі або інституті, в колі друзів. Час може зміцнити відносини.

Нагадаємо, дочка Полякової показала струнку фігуру в розкішному купальнику.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова похвалилася красунею-дочкою в бікіні.

Також портал "Знай.uа" писав, що Полякова змусила доньку схуднути через коментарі у соцмережах.