Відома українська співачка, тренер популярного телешоу "Голос країни" Тіна Кароль спантеличила мережу новим шикарним образом. На цей раз співачка опублікувала в мережі знімок у чорно-білих тонах.

Про це стало відомо завдяки новому посту на фан-сторінці Тіни в Instagram.

Тіна Кароль

Так, в кадрі Тіна Кароль з'явилася у вельми сміливому образі: корсеті, який вдало підкреслив пишні груди співачки і в прозорій сукні поверх пальто. На фото співачка виставила напоказ стрункі ніжки і соковиті груди, грайливо посміхаючись на камеру.

Варто нагадати, що Тіна Кароль, як і багато зірок шоу-бізнесу, активно веде сторінку в Instagram, куди регулярно викладає знімки і відео зі своїх виступів, зйомок і повсякденного життя. Нещодавно популярна співачка опублікувала в соціальній мережі фотографію, на якій постала перед своїми шанувальниками в образі фехтувальниці.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Більшість фанатів тепло прийняли публікацію, що й висловили в численних коментарях, однак серед дописників Тіни Кароль знайшлося чимало й таких, кому знімок до душі не припав. Вони також прокоментували його: "Космонавт — Тіна готова до відправлення у відкритий шоу бізнес", "Жінка акуратніше так і пробити наскрізь можна", "В такому прикиді бджоли не страшні", "Зніми маску не лякай людей", "Бджільництвом захопилася? ахахаха".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співачка Оля Полякова поділилася новими фотографіями з відпочинку на морському узбережжі. Популярна українська співачка Оля Полякова похвалилася витонченою фігурою на відпочинку. Її візитна картка — довгі і стрункі ноги, за якими ходять з розуму мільйони шанувальників. Відомо, що днями співачка вирушила на відпочинок до морського узбережжя. Кадрами із відпочинку вона вже встигла поділитися з фанатами.

Нагадаємо, "В останню секунду": Злата Огневич поділилася моторошною історією з власного життя - дивом уникла самого страшного.

Як повідомляв Знай.uа оголені груди Тіни Кароль спробували вирватися з вузенького корсета: пікантне фото.

Також Знай.uа писав, Тіна Кароль показала розкішні груди у вузькому корсеті: жінка інопланетної краси.