Плпулярній акторці, колишній дружині голлівудського ерасеня Бреда Пітта Анджеліні Джолі доведеться пройти курс тривалого лікування. Її стан здоров'я сильно погіршився після болісного розлучення та постійих нервових зривів.

Про це повідомляє ТСН.

У відомої голлівудської акторки Анджеліни Джолі, яка нещодавно на фоні проблем зі здоров’ям склала заповіт, розвинувся параліч Белла (м'язи перестають підкорятися і ніби німіють).

Про це розповіла сама зірка журналістам.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Джолі зізналася, що через постійний стрес у неї виник параліч обличчя.

Однак деякі лікарі стверджують, що розвинутися параліч міг у результаті видалення молочних залоз і яєчників, від яких зірка позбулася кілька років тому через страх розвитку раку.

"Не знаю точно, що стало причиною — менопауза або просто важкий рік. Найчастіше жінки, особливо заміжні, не думають про себе до тих пір, поки раптово зіштовхуються з проблемами власного здоров'я", - зізнається акторка.

Також знаменитість повідомила, що наразі її чекає тривалий курс лікування за допомогою акупунктури.

Акупунктура - те ж саме, що голкотерапія. Широко застосовується в китайській народній медицині. До цієї техніки звертають зазвичай тоді, коли традиційна медицина не має ефективності.

Нагадаємо, після гучного та болісного розлученняз Бредом Піттом Анджеліна Джолі стала скаржитися на погіршення здоров'я. А нещодавно зірка навіть склала заповіт, боячись раптової смерті.

Як повідомляв Знай.uа Бред Пітт одружується: актор розповів про розлучення з Джолі і новою мачухою для дітей.

Також Знай.uа писав, Каменських вкрала образ у культової зірки: що за дитячий сад, навіщо.