У Нью-Йорку пройшов щорічний бал Met Gala, який проводить Інститут костюма музею "Метро". Він заздалегідь визначає тему цього, як стверджують американці, головної події року в світі моди. Західні ЗМІ називають Met Gala "модним Оскаром".

Цьогоріч темою балу став "табір". Однак, в жодному разі не можна було розуміти це буквально і з'явитися на бал, зібравшись як для пікніка. Цінителі моди розуміли, що мова йде про знамените есе Notes on Camp ("Записки з табору"), яке було написано в 1964 році Сьюзан Сонтаг.

Головний куратор щорічного балу Met Gala Ендрю Болтонзаявил 6 травня зазначив: "Врешті-решт, головною метою будь-якого перебування в таборі є поява посмішки на наших обличчях і теплоти в наших серцях".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Болтон зазначив, що учасники балу в цього разу повинні були підійти до вибору вбрання з гумором і легкої самоіронією.

Відзначилася, як завжди, і відома епатажна співачка Леді Гага.

Леді Гага з'явилася на балу у яскравій сукні кольору фуксії, ефектне вбрання замилувало присутніх.

І ось буквально за лічені хвилини знаменитість вже стояла напівоголена - у нижній білизні чорного кольору і у прозорих чорних колготах.

У мережі прихильники засипали знаменитість компліментами із похвалою: "Ваша важка робота ТАК помітна - ви повинні пишатися тим, що ви і ваш хаус створили! Історія. Ви знову створили історію. Вітаємо, Гага!", "Все це було настільки розумним і знаковим", "Ця червона доріжка була легендарною".

Нагадаємо, "В останню секунду": Злата Огневич поділилася моторошною історією з власного життя - дивом уникла самого страшного.

Як повідомляв Знай.uа, груди Кароль прорвалися через корсет, співачка тільки грайливо посміхнулася: пікантне фото.

Також портал Знай.uа писав, Тіна Кароль показала розкішні груди у вузькому корсеті: жінка інопланетної краси.