Вже зовсім скоро глядачі дізнаються, хто переможе на конкурсі "Євробачення-2019". Фінал пісенного шоу відбудеться 18 травня, а поки в Тель-Авіві проходять репетиції учасників.

Нещодавно букмекери оновили прогнози переможцю конкурсу на сайті Eurovisionworld. Так, навіть незважаючи на скандал і можливу дисквалифікацію, на першому місці як і раніше залишається співак з Нідерландів Дункан Лоуренс. На другому місці розташувався Сергій Лазарєв з Росії, а на третьому - Лука Хенні з Швейцарії. Інші два місця у п'ятірці фаворитів зайняли представник Італії Mahmood і представник Швеції Джон Лундвик.

Раніше повідомлялося, що в Ізраїлі скасували заходи "Євробачення-2019", перший півфінал якої відбудеться 14 травня в Тель-Авіві.

Цю інформацію в суботу, 4 травня повідомили європейські ЗМІ.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

В ізраїльському місті Модіїн через обстріли не відбувся перший концерт міжнародного конкурсу, який повинен був дати старт тижня "Євробачення".

У той же час, репетиції конкурсу в Тель-Авіві проходять згідно з графіком. Артисти, які приїжджають в місто, проінформовані про ситуацію в країні та прилеглих небезпечних зонах.

Вчора стало відомо, що із сектора Газу по Ізраїлю здійснений потужний ракетний удар. Терористи випустили понад 200 ракет, а ВПС Ізраїлю завдали у відповідь постріл, ліквідувавши диверсійний тунель бойовиків.

Нагадаємо, у Мережу потрапили фото, на яких Андрій Данилко відпочиває після новорічних свят у компанії з дівчиною. Знімками з особистого життя артиста поділився український співак Андрій Кравчук (EL Кравчук) на своїй сторінці в соцмережі.

Раніше Знай.uа повідомляв, російський співак Філіп Кіркоров вже прибув разом з Сергієм Лазарєвим до Тель-Авіва на Євробачення. Про це стало відомо з Instagram-аккаунта виконавця, який він активно веде і завжди ділиться зі своїми шанувальниками подіями з життя.

Також Знай.uа писав, поп-співака і представника Нідерландів на Євробаченні-2019 Дункана Лоуренса спіймали на шахрайстві.