Популярний український виконавець Потап сьогодні святкує днь народження. У середу, 8 травня, відомому реп-музиканту і продюсеру Олексію Потапенку виповнюється 38 років.

З нагоди свого дня народження Потап на своїй сторінці в Instagram опублікував фотоколаж з архівних фотографій. На новому знімку видно, як змінювався артист з роками. Світлини із делкого дитинства, де він зовсім дитина і аж до юності, де Потап вже схожий на себе теперішнього, але тільки не волоссям. Виявляється, виконавець мав пишну шевелюру.

"HBD to me", – коротко підписав фото артист.

В коментарях шанувальники почали активно вітати артиста і коментують його зачіску із пишним волоссям: "Оо, у тебя все же были волосы! Ладно, шучу. Потапчик, с днюхой!", "Красава построил путь", " Потап, з Днем народження!!!!! Ти людина-свято, ти позитивний, ти супер талановитий, одним словом, ти найкращий.... Всього тобі самого - самого найкращого!!!!!!!", " С днем рождения, Гений, Вселенная, ПТП❤️".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Наступним дописом, розміщеним Потапом у соцмережі став знімок каністри під хештегом #presents. Очевидно, каністра - це переносний міні-бар для алкоголю, який подарували виконавцю. Про подарунок від Насті Каменських поки що ні слова.

Варто зазначити, що українці активно говорять про те, що відомі українські виконавці Потап і Настя Каменських планують зіграти весілля. Церемонія нібито має пройти в українській столиці, після чого "молоді" повинні полетіти у весільну подорож.

Інформацію про те, що Настя Каменських і Олексій Потапенко вирішили одружитися оприлюднили днями. Близьке до пари джерело повідомляє:

"Це відбудеться 23 травня, в четвер. Нарешті, Потапу і Насті кричатимуть "гірко!"

Нагадаємо, Потап і Настя зіграють весілля: щасливі фото закоханих розвіяли всі сумніви.

Як повідомляв Знай.uа Потап і Настя Каменських зіграють весілля в травні: всі подробиці.

Також Знай.uа писав, Потап і Настя Каменських одружуються в цьому місяці.