10 листопада на сцені київського Палацу Спорту відбудеться Великий сольний концерт яскравої виконавиці у жанрі "міський романс" Любові Успенської, приурочений до її 65-річного ювілею.

Любов Успенська

Про це повідомила івент-менеджер співачки.

Шанувальникам нагадали творче портфоліо відомої виконавиці – жіноча лірика, яка підкорила не одне покоління меломанів, суперхіти і більше 15 альбомів. В репертуарі – гучні дуети, в тому числі – з співачкою NK (Настею Каменських) на пісню "Ти ж не забув", кількість прослухувань якої на YouTube подолало позначку в 13 мільйонів.

"Я рада приїхати з великим концертом в Київ, де я народилася, де пройшло моє дитинство і де я зробила свої перші кроки у світі музики. Це буде справді довгоочікувана зустріч! Чекаю на вас!" - розповіла Любов Успенська.

Любов Успенська

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще
У Палаці Спорту для публіки прозвучить ціла епоха музики, зрозумілою і близькою кожному, - чуттєві балади про любові, зради, розлуки і пісні, що беруть за душу і відносять у танець. Гості вечора почують найгучніші хіти: "К единственному нежному", "Кабриолет", "Пропадаю я", "Ангел-хранитель", "Люба Любонька", "Гитара мается", а також сингли з крайніх альбомів.

До свого ювілею для українських шанувальників артистка готує унікальну програму в супроводі розширеного складу музикантів, а на сцену разом зі співачкою вийдуть спеціально запрошені зіркові гості, імена яких поки не розголошуються.

Любов Успенська

Відразу після концерту у Києві Любов Успенська відправиться в тур по містах України. Так, суперзірка виступить у великих оперних театрах: 11 листопада в Одесі, 12 – у Харкові, 13 – в Дніпрі.
Квитки можна придбати за посиланням: https://kontramarka.ua/ru/lubov-uspenska-63550.html

Нагадаємо, Потап написав пісню "Ти ж не забув" і домовився з корифеєм шансону Любов'ю Успенською, щоб вона заспівала цю пісню з Настею в дуеті. Пісня вийшла абсолютно в стилі Успенської, однак у цьому немає нічого дивного, адже Олексій Потапенко великий майстер стилізацій.

Як повідомляв раніше Знай.ua, дочка відомої російської співачки Любові Успенської Тетяна Плаксина показала, як проходить реабілітацію після падіння з мотоцикла.

Також Знай.ua писав про те, що Любов Успенська опублікувала у своєму мікроблозі вкрай дивне фото.