Сама скандальна українська телеведуча, колишній "ревізор" Ольга Фреймут не дуже часто ділиться з фанатами подробицями з особистого життя. Але, як би там не було, Оля все ж час від часу викладає нові фото на своїй сторінці в Instagram і Facebook. В цей раз Фреймут вирішила показати, як танцює її дочка.

"Ну дуже пишаюся" - підписала відео Ольга відзначивши на ньому свою доньку Злату.

Варто відзначити, Злата Мітчелл ніколи не відрізнялася скромною поведінкою, в протилежність до своєї зіркової матері. Викладаючи фото і відео на свою сторінку дівчина дуже часто отримувала масу негативних коментарів. Ось і зараз шанувальники Ольги особливо не хвалили Злату:

"Оля, як ти колись казала на дівчинку-офіціантку: пампух! Тепер маєш пампух, який трохи сцену не пробив! Думаю, що стане старшою і схудне, але зараз ... Це жахливо!", "Стільки в дитини вкладають, а він порожній. За колекцію мама заплатила, а потім сама ж всі викупила, щоб у дитини не було травми". То танці, явно не красиві, викладають в instagram. Злата і так має важкий характер, а ви, Олю, тими грошима ведете її до прірви"

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Це, хто донька?? Судячи з усього, активія, не працює", "Танець клас! Але коли ж вона схудне?", "Костюмчик можна було і краще вибрати. Вона і так не худенька, а ці штани ще більше повнять її", "Що це було? Мало сцена під нею не провалилася. Не в образу сказано, але це жах"

"Ох вона у вас і пампушка", "Так.. Не ваша фігура..", "Товста дівчинка", "Дівчинці краще куди-небудь в спорт...танці явно не її стихия."

Нагадаємо, Ольга Фреймут показала перший випуск власного шоу "Оля", яким так сильно інтригувала фанатів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Ольга Фреймут виклала у своєму профілі в Instagram фото, яке не на жарт схвилювало її фанатів.

Також портал "Знай.uа" писав, Фреймут налякала шанувальників хворобливим видом на фото з концерту співачки Бейонсе.