Відома українська актриса, зірки студії "Квартал 95" Олена Кравець вразив мережу новим знімком. Про це пише Clutch.

Комедіантка Олена Кравець є прикладом для багатьох українських жінок. Вона встигає будувати блискучу кар'єру на телебаченні, і не забуває про міцну сім'ю. У артистки троє дітей: 16-річна Маша і 2-річні двійнята Ваня і Катя. Крім того, Кравець - просто дуже красива жінка.

Так, у вівторок, 7 травня, актриса вирішила похвалитися яскравим фото з відпустки. На селфі Олена стоїть біля моря у купальнику в горошок і стильних окулярах. Користувачам дуже сподобалося ніжне чорно-біле фото, на якому Кравець зображена практично без макіяжу.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Моє море "в горошок" сьогодні", — написала під фото Олена.

Шанувальники тут же засипали шоувумен компліментами, відзначивши її красу і щирість.

"Ви така прекрасна, можна загинути", "Справжня Ви, фото супер. Ніколи не коментувала фото зірок, у цьому випадку не витримала", "Божественна ти жінка, прикрашаєш мені день завжди", "А старенька то ще нічого так", "Шалено красиві", "Як же тобі пасує море", "Ах, красуня", - пишуть у коментарях.

Нагадаємо, 16-річна донька Олени Кравець Марія вже рік проживе далеко від батьків. Зірка "95 кварталу" зізнається, що рішення відпустити доньку у "вільне плавання" прийняла важко, але ніяких інших варіантів тоді не було.

Раніше Знай.uа повідомляв, Марія Кравець буквально полонила шанувальників свіжими знімками, багато хто відзначив схожість із зірковою мамою.

Також Знай.uа писав, актриса "Жіночого Кварталу" Ірина Сопонару показала шанувальникам, як проходить її відпочинок на турецькому курорті Бодрум. Зокрема, 32-річна гумористка поділилася цілою серією пляжних фото з відпочинку. На опублікованих кадрах відома гумористка позує у спокусливому бікіні і не соромиться демонструвати струнку й підтягнуту фігуру.