Зірка студії "Квартал 95" і засновниця Жіночого Кварталу" Олена Кравець частенько тішить шанувальників новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила чорно-білу серію кадрів в ніжному вбранні, відправившись в Туреччину на фестиваль "Весело". Так, артистка позувала в розкішній чорній сукні в горошок, доповнивши образ високою зачіскою, масивними сережками і чарівною усмішкою.

"Location: Туреччина, фестиваль #Весело, Проект: @zhenskiykvartal_officialПлаття:@andre_tan_official Стиль: @yliko_stylist_official Образ: @ruzhaya_vi Фото: @tverdohleb_kНастрій: власність героїні:)", - пожартувала Кравець. Фолловери не пройшли повз: "Красивуща!!!!", "Круте фото!!!❤️ А ти - завжди завжди крута))", "Оленка!Ти дуже красива!!!💗", "Оленка, ви з роками стаєте ще гарніше і жіночніше, молодчинка! Так тримати👍", "Справжня жінка! Від вас віє жіночністю, добром!", "Перлинка кварталу 💖👑, "найкрасивіша😍❤️", "Вам дуже личить настрій)", "чудова, світла дівчинка! спасибі за настрій, яким ділітеся💛", "Яка ви жіночна і красива! Дивитися - не надивитися!!! 💜".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Студія "Квартал 95" привітала жінок з 8 березня на офіційній сторінці студії в соціальній мережі Facebook і на каналі YouTube.