У четвер, 9 травня, стало відомо про те, що всесвітньо відомий футболіст Девід Бекхем жорстоко поплатився за розмову по мобільному телефону під час водіння автомобіля. Так, буквально нещодавно знаменитість позбавили прав на півроку і зобов'язали заплатити штраф у 750 фунтів. Про це пише видання Hello.

Уважні пішоходи зловили зіркового футболіста за правопорушенням і одразу повідомили в правоохоронні органи. Варто відзначити, що Бекхем не заперечував свою провину – він прийшов у суд, як зразковий громадянин.

До речі, це не перший раз, коли Девід порушує правила дорожнього руху. У минулому році поліція оштрафувала зірку за перевищення швидкості в західному Лондоні.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше повідомлялося, що у Лос-Анджелесі (США) встановили пам'ятник зірковому футболістові Девіду Бекхему. Монумент встановили біля входу на домашній стадіон місцевого клубу "Гелаксі".

За кілька днів до урочистого відкриття Бекхема запросили на перегляд пам'ятника, де знаменитий телеведучий Джеймс Корден вирішив розіграти футболіста. Він замінив статую потворною копією, яка шокувала Бекхема.

"Тільки подивіться на очі і підборіддя, моя дупа, вона ж зовсім не така. Тільки волосся схоже. Це не можна ставити біля стадіону, приїдуть мої батьки, дружина. Добре, що мої діти не побачать її, інакше вони б заплакали. Це ганьба", - сказав Бекхем.

Нагадаємо, що Вікторія Бекхем не тільки талановита співачка і талановитий дизайнер, а ще й непогана танцівниця. Вона знаходить час не лише для сім'ї і роботи, але і для свого хобі. Цим поділився її молодший син Круз Бекхем на своїй сторінці в Instagram.

Як повідомляв портал Знай.uа, не так давно на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Девід Бекхем опублікував фото, на якому постав перед своїми шанувальниками в досить сумному образі: беззубим і лисіючим.

Також портал Знай.uа писав, що на останній презентації нової колекції взуття Adidas у місті Гуанчжоу китайські журналісти розгледіли у Девіда Бекхема нове тату. У 44-річного футболіста на мочці вуха з'явилося маленьке серце.