Популярна українська співачка Аліна Гросу на новому знімку показала свого нареченого і відповіла на питання, яке хвилює всіх шанувальників. Фотографія з'явилася в Instagram дівчини, передає Politeka.

23-річна артистка готується до важливої події у своєму житті. У червні 2019 року Гросу вийде заміж і зараз веде активну підготовку до майбутнього торжества.

Зі своїм коханим Аліна разом вже 4 роки. Однак артистка не розкриває ніяких подробиць про нареченого Олександра і майбутнє весілля.

Нещодавно співачка зважилася лише показати шанувальникам приголомшливу каблучку з діамантом, яку їй подарував коханий на заручини в Празі. Там же дівчина влаштувала веселий дівич-вечір.

Популярні новини зараз
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

На новому знімку в соціальній мережі Аліна показала спільне проведення часу з майбутнім чоловіком. За традицією, вона не розкрила його особистість і показала лише його руку, яка тяглася до її грудей.

Гросу позує в чорній майці з глибоким декольте і кофті з довгим рукавом в тон. На знімку артистка відображена в обіймах таємничого незнайомця. На фото неможливо розгледіти його обличчя, співачка вирішила продемонструвати лише його руку, якою той тягнеться до серця Гросу.

"Direct завалений питанням «хто вкрав моє серце???» 🙈🙈🙈 Не хвилюйтеся!!! Ви скоро про все дізнаєтеся😉 а поки скажу, що його звуть Олександр і ми, практично, 4 роки разом", - пише артистка.

Шанувальники відреагували на публікацію співачки.

Нагадаємо, Аліна Гросу виходить заміж, в мережі з'явилися фото щасливої нареченої.

Як повідомляв Знай. ua, Аліна Гросу вперше показала нареченого.

Знай. ua писав, що напівгола Гросу з подружками побешкетувала перед власним весіллям.