Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли.

І в цей раз Аліна не здивувала свою аудиторію, вона опублікувала фото, на якому позує в сміливому образі. Дівчина зображена на прогулянці в Празі, вона крокує по вулиці біля знаменитого Тинського собору і насолоджується європейською весною. Для прогулянки Аліна вибрала досить відверте вбрання. На ній довге чорне плаття, яке підкреслює фігуру і оголює пишні груди, а поверх нього Гросу накинула чорну кофтинку. На плече вона повісила невелику темну сумочку. На ногах дівчини стильні мюлі з оригінальними підборами. Волосся зірки розпущене і розпатлане вітром, а на її обличчі легкий макіяж і серйозний вираз.

У підписі до фотографії Аліна Гросу написала вірш, який присвятила Празі.

"Прага вдохновляет...
Я б утонула в этом облаке чудесном,
Я б растворилась в её облике небесном,
Брела бы вечность по старинным замкам,
Испытывала нежность без остатка..
Я грешно бы мечтала здесь остаться,
Хотя б ещё на миг, чтобы забыться..
Чтоб снова вдохновению предаться,
Признаться, что мне ей не насытиться..."

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Така публікація не залишилася без уваги шанувальників співачки, фоловери буквально засипали її компліментами в коментарях і лайками. Інші ж хвалять вірші Аліни, які вона залишає у соцмережі вже не вперше.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.