Відомий в Україні 33-річний бізнесмен з Грузії Іраклі Макацарія, який був героєм шостого сезону проекту "Холостяк" і шукав в нашій країні наречену, активно веде Instagram і часто тішить шанувальників новими фото. Цього разу власник продакшн-компанії Mag Entertainment показав фанатам фото з красивою дівчиною, яка виявилася сестрою холостяка.

На фотографіях, які опублікував Іраклі, він позує разом із сестрою в різних локаціях, а у підписі до знімків він привітав дівчину з Днем народження. Так, на одній з фотографій Іраклі Макацарія і його сестра позують в гарних національних костюмах і мило посміхаються. На ще одному фото брат і сестра, схоже, дуріють, Іраклі ніби кусає голову рудоволосої кучерявої сестрички. Також є фото, на якому вони позують, мабуть, на якомусь світському заході, причому стоять вони в обнімку, накрившись прапорами України і Грузії.

У підписі до фотографії Іраклі Макацарія ніжно вітає сестру з Днем народження. "Моя сестра – це найкрасивіша, добра і позитивна дівчина на світі. Сьогодні у неї День народження і, як мені здається, навіть сонце сьогодні світить трішки яскравіше. Найкраща сестра, про яку тільки можна мріяти. Я вітаю тебе з твоїм днем, залишайся завжди такою радісною і коханою. Спасибі за те, що ти є", - написав холостяк у підписі до фото. Шанувальники не пройшли повз і почали активно коментувати публікацію Іраклі. Фани в захваті від такого милого вітання від холостяка, і засипають його і дівчину компліментами в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Нагадаємо, зірка "Холостяка" кинув українських красунь і відправився в Мекку всіх заробітчан.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Холостяка" спокушає наречених голим тілом.