Відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська, яка була задіяна в проекті "Ліга Сміху", часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно Наталя зробила яскраву пляжну публікацію, в підписі до якої пофілософствувала і запросила підписників на свої тренінги. На фотографіях і відео, які з'явилася в акаунті Наталії Могилевської, вона постала на огляд публіки в спокусливому чорному топіку і з голою попою. На відео видно, що Наташа позує фотографу, крутячись перед камерою, власне, знімки з цієї фотосесії вона теж показала.

Кадри викликали таке пожвавлення і різні домисли, що Наталя, через деякий час, звернулася до всіх своїм фоловерыв в надії заспокоїти тріумфуючий натовп.

"Про що ми говоримо, якщо я їду у відпустку з тренером і фотографом, і мені придумали роман з обома. Прошу вибачення у всіх, кого я збентежила цим постом. Я сама не люблю оголення і спекуляцію голим тілом. Якщо це відео виглядає саме так - мені шкода.
Чи подобається мені, що останні сто років жінки носять відверті купальники, вчаться в одній школі з хлопцями, а в деяких країнах разом ходять в баню? Чи добре це? Не впевнена. Кожен день сама вирішую, де і в чому мій компроміс спільного життя з суспільними правилами і думкою. Кумедний факт: племена, які живуть разом голяка, використовують тіло для виняткової ніжності і любові. У їх відносинах немає ні жадібності, ні насильства. Тіло не дивує, дивує людина, вчинки, характер. Давайте доведемо жадібний до оголення світ до абсурду. Ще Через 100 років ми будемо ходити остаточно голими." - написала виконавиця на своїх сторінках в соціальных мережах.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Наталя Могилевська
Наталя Могилевська

Шанувальники артистки відразу відгукнулися в коментарях:

"Красуня,все виглядає культурно,доглянуто і зі смаком", "Чудесні фото, Нічого такого не бачу", "Забий! Дупа просто 🔥 і це я тобі як жінка говорю", "Наталочка, треба було б сфоткатись в норковому манто і в чоботях на пляжі, тоді було б правильно,а то як же, весь народ відпочиває в пальто, а ви тут в плавках вальсуєте", "Наталя, просто в нас такий народ...кожен думає в міру своєї розбещенності".

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без спідньої білизни показала "фінальний номер".