Відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська, яка була задіяна в проекті "Ліга Сміху", часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно ми розповідали, що артистка кардинально змінила імідж, тепер же вона похвалилася фотографією з відпочинку. Наталія опублікувала пляжне фото, а в підписі до нього пофілософствувала і запросила підписників до діалогу.

На фотографії, яка з'явилася в записі Наталії Могилевської, вона постала на огляд публіки в спокусливому чорному купальнику, лежачи на шезлонгу, мабуть, біля басейну. Наташа відображена в красивій позі, на цьому фото вона демонструє результати схуднення. Багато також зазначили, що зірка здорово погарнішала останнім часом, а відпочинок явно пішов їй на користь. Волосся співачки розпущене, а на обличчі немає макіяжу, вона не дивиться в камеру.

У підписі до фото Наталя написала роздуми на цікаву тему. "Спасибі морю і відпочинку, у мене була можливість добре підготуватися до свого майбутнього тренінгу у Харкові. Генеральна думка така: Якщо ти робиш правильно, відповідно до своєї природи і призначення, то і ти і оточуючі відчувають себе добре, спокійно і радісно. А якщо ти відчуваєш образу, біль, подразнення, "праведний гнів", порожнечу і інше, або якщо залишився конфлікт або ображена тобою людина, то шукай де була твоя помилка!

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Тобто, якщо тобі здається, що ти на сто відсотків правий, але при цьому тебе переповнює гнів і обурення – то знай, те що тебе обурює, є в тобі самому, просто ти поки це погано бачиш. Мене ця думка рятує у важких ситуаціях. Це канат, який витягує з конфліктів і дурних вчинків. Я не спокійна – значить є на що звернути увагу. Давайте поговоримо про це! Чекаю ваших прикладів і питань. До зустрічі 15-го в Харкові, з тими, хто вирішив прийти до мене на зустріч особисто", - написала співачка. Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію свого кумира і почали активно коментувати і фото, і пост Наташі.

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без спідньої білизни показала "фінальний номер".