Найяскравіша пара шоу "Танці з зірками" знову повернулася на паркет. Влад Яма і Наталя Могилевська возз'єдналися, щоб показати шанувальникам запальний танець. Передає Clutch.

На початку березня в Києві відбувся грандіозний концерт Наталії Могилевської. На ньому легендарна співачка виконала свої найвідоміші хіти, і представила кілька нових треків.

А ось під час пісні "Цей танець" на фанів чекав неймовірний сюрприз: на сцену вийшов Влад Яма і в парі з Могилевською виконав приголомшливий номер. Потім співачка звернулася зі сцени до давнього друга і сказала йому багато теплих слів.

"Я хочу подякувати тебе як моєму першому вчителю. Танці були для мене не просто проектом, танці стали частиною мого життя. Десять років я використовую танець як інструмент у всіх своїх шоу. Це моя радість, моя пристрасть. Ти відкрив нову професію для мене, нову грань таланту. І я вважаю, що якщо б не було такого вчителя, як ти, у нас з Ігорем не було б перемоги. Тому це наша спільна перемога!" – сказала Наталія Могилевська.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Наталя Могилевська трохи не вгадала з іміджем і виклала фотографію, яка викликала вкрай неоднозначну реакцію у прихильників. На новому знімку співачка позує у чорній кофтині з досить різко окресленим силуетом і червоних штанях із завищеною талією. Новий лук Могилевської фанатам не сподобався. Її порівнюють з Карлсоном і навперебій радять змінити стиліста.

Ось що написали підписники у коментарях до фото: "Короткий тулуб, не пасують такі штани", "Наташа я Вас обожнюю , але Штани великі як на мене…", "Красиво, але не пасує", "Ви як Карлсон".

Нагадаємо, Могилевська показала найрідніших.

Раніше Знай.uа повідомляв, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Також Знай.uа писав, Могилевська порадувала фанатів дивною зачіскою і чарівною усмішкою, але є одне "але".