Продюсер Ігор Кондратюк розповів, що треба було робити, аби не допустити скандалу навколо Нацвідбору на міжнародний пісенний конкурс "Євробачення". Про це стало відомо із інтерв'ю "Апострофу".

"Головна їх помилка в тому, що після того, як відмовився перший учасник, далі виникла *опа, вибачте. Ось в цьому я їх не розумію. Хоча так, не розумію того, як можна було допустити до участі співачку, яка їздить в Росію. Навіщо взагалі було її включати? Я б не включив. Але думати - не для всіх..." – каже він.

На його думку з відмовою від "Євробачення" Maruv отримала більше плюсів, ніж мінусів. Maruv отримала шалену рекламу, і вона їй - в плюс...

"Але вона виграла б набагато більше, якби поїхала на Євробачення, тому що є думка експертів, підозра, що її виступ було б дуже трендовим. Хоча я особисто вважаю, що на Евробаченні потрібно демонструвати, в тому числі і голос. Таким чином, її менеджмент виявив, м'яко кажучи - дурість. Нагадаю для тих, хто на бронепоїзді", що це - виключно моя думка", - зазначає продюсер.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

За словами Кондратюка, буде дивно, якщо ці самі люди будуть і в наступному році проводити "Євробачення".

"Ну, окей, Maruv відмовилася - і що? Припустимо, що вона підписала договір, але у неї після перемоги на Нацвідборі просто змінилися якісь життєві обставини? Що далі? Це ніхто не продумав, це не було прописано. Умовно кажучи, якщо ти, Maruv, відмовляєшся їхати, ми передаємо цей контракт іншим учасникам, і вони повинні про це знати", - додав він.

Продюсер зазначає, якщо учасники відмовляються їхати без перемоги на Нацвідборі, то треба скасовувати фінал Нацвідбору. А ще оголосити, що всі учасники прийшли сюди, щоб просто отримати безкоштовний ефір на СТБ. Бо немають бажання, ресурсів або менеджменту, щоб виступити на Євробаченні.

Нагадаємо, організатори конкурсу в Тель-Авіві задумали, що делегації країн вийдуть на сцену, зійшовши з трапа літака.

Як повідомляв портал Знай.uа письменник Стівен Фрай, співачка Шерон Осборн і художниця Марина Абрамович, заявили стійку позицію проти закликів бойкотувати конкурс Євробачення-2019.

Також портал Знай.uа писав, що багато шанувальників Сергія Лазарєва зраділи тому, що виконавець вдруге поїде представляти Росію на Євробаченні 2019 в Тель-Авіві.