Відома українська виконавиця Марія Бурмака пошкодила ногу за кілька днів до свого концерту в Києві, про це вона повідомила шанувальникам на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, прикріпивши фото на милицях, повідомляє Politeka.

Geplaatst door Maria Burmaka op Zondag 12 mei 2019

"Хто вчора зумів підвернути ногу, той я. Думала, розтягнення зв'язок. Сьогодні з'ясували, що це перелом. Сумно дуже. Ось вам і вся правда про цю артистичну професію" – написала вона.

Артистка запевнила, що концерт вона скасовувати не буде, так як перше відділення вона все одно сидить, адже грає на гітарі.

"На концерті перше відділення буду сидіти, це ж будуть пісні з гітарою. А на відділення з оркестром я попрошу Маестро вивести мене за руку. І на цю частину я зніму гіпс. Тому що музика-це головне".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами"
Показати ще

У коментарях її відразу підтримали всі шанувальники:
"Тримайся, сонце, всі з тобою", "Ого, одужуй. Настав час полежати - відпочити", "Всі винесемо на руках тебе !! Бережи себе, ти ж сонце!", "Концерт з оркестром і зламаною ногою", "Концерт - це важливо,але здоров'я - понад усе"

В коментарях Марія також зазначила, що дуже чекала на цейконцерту і буде працювати на знеболювальному:

"Я вже прийняла це в четвер отримаю дуже знеболююче в даний час. Я так чекала цього концерту. Може, занадто сильно раділа".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відома українська співачка Марія Бурмака презентувала новий трек під назвою "Інеєм".

Як повідомляв Знай.uа фото Тіни Кароль вивернули фанатів навиворіт.

Також портал Знай.uа писав,що пісня, яку знають мільйони, виявилася підробкою.