Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскравий кадр, позуючи в кращими подружками в дуже стильних вбраннях. Так, дівчата забавно покривлятися на камеру, а сама артистка відзначила, що тепер у її шоу "П'ятниця з Регіною" з'явиться нова рубрика, заінтригувавши шанувальників.

"#друзья
Скажи мені, хто твій друг, і я скажу , хто ти 😂
Мені в цьому плані пощастило. Тут по подругам зрозуміло, що я за людина) 🙈🙉🙊
Зняли для вас сьогодні кльову рубрику в шоу #пятницасрегиной@prtshow .
Дякую вам, мої милі, @eleonora.lunyova & @_by_mimi за підтримку ❤️", - трепетно підписала Тодоренко. Фолловери не пройшли повз: "Схожі на Ангелів Чарлі)", "Як завжди на позитиві 🤗", "💖💖💖💖💖💖😍😍😘Красуні.", "Молодець", "А без кривлянь просто фото викласти... ніяк🤔", "Красиві і талановиті 💎 Диво!", "Кєнти вийшли на розборки)))", "😬 Хочу таких подруг 😭❤️😍".

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.