Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила дуже відверте фото у спальні, позуючи лише в білій спідній білизні з прозорими рюшами. Так, артистка еротично нахилилася над ліжком, засвітивши масивні груди і пружні сідниці.

Кадр Каменських вирішила ніяк не підписувати, а ось фолловери залишилися в захваті: "Потапу пощастило 👍😍🔥", "найкрасивіший животик у Світі😍🔥🔥🔥", "Як можна бути такою сексуальною??😍💕", "Настя❤️ виходь за мене🔥", "шикардос🔥🔥🔥🔥🔥🔥😍", "Фігура🔥🔥", "Я як дівчина,просто захоплююся вашою красою!👍", "Краща💟", "Гармата гонка🔥🔥🔥❤️❤️", "Знову труси. Потапа ззаду не вистачає...😮", "Прекрасна😍", "Ви шикарна🌹".

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.