Студія Квартал 95, очевидно, відштовхуючись від останніх події щодо затягування дати інавгурації новообраного президента Володимира Зеленського, вирішила нагадати, що буває із "попередниками", які не бажають розлучатися із кріслом.

Відповідні кадри із серіалу "Слуги народу" оприлюднили у Facebook.

Василь Голобородько (слуга народу), головний герой серіалу, не може вступити на посаду, оскільки у його кабінеті зачинився "попередник".

"Попередник зачинився у кабінеті, нікого не підпускає і каже, що він легітимний. Вимагає літру горілки, блок цигарок і політичний притулок у Югославії", - каже секретар слуги народу.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

"Так Югославії ж немає", - каже екранний президент. - Він це знає, саме томі вимагає горілки", - відповідає секретар.

"Слуга народу" - Колишній президент не може змиритися з результатами виборів

Коли колишній президент не може змиритися з результатами виборів...

Geplaatst door Слуга Народа op Dinsdag 7 mei 2019

Нагадаємо, замість Олени Зеленської в ефірі передачі "Час покаже" на російському телеканалі продемонстрували знімок киянки Людмили Капустяної. Це стало приводом для жарту коміка студії "Квартал 95" Євгена Кошового, який висміяв помилку в програмі "ЧистоNews".

Зеленський та Кошовий
Зеленський та Кошовий

Гуморист звернув увагу на те, що в результаті прикрого непорозуміння у новообраного гаранта можуть виникнути проблеми з дружиною: "Цілком можливо, що через те, що хтось не перевірив інформацію комусь, перш ніж почати вирішувати державні конфлікти, спішно довелося врегулювати сімейні".

Як повідомляв раніше Знай.ua, актриса студії Квартал 95 і зірка проекту "Жіночий квартал" Олена Кравець підкорила фанатів спокусливим чином. Вона опублікувала знімки в розкішному образі в своєму Instagram.

Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)
Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)

На фото з фестивалю жінка позує в напівпрозорому платті. Воно підкреслює її струнку і жіночну фігуру.

Також Знай.ua писав про те, що зірка студії "Квартал 95" та соратник новообраного президента Володимира Зеленського Євген Кошовий не звик виставляти напоказ подробиці особистого життя, тому вкрай рідко радує шанувальників сімейними світлинами.