Прощальний тур "Ленінграда" стартує 4 червня 2019 року концертом у Калінінграді. Протягом 4 місяців група об'їде 9 міст Росії і планує зібрати на стадіонах близько півмільйона глядачів. 13 травня артист офіційно оголосив про розпуск "Ленінграда" і розповів про подробиці прощального туру угруповання.

"Гурт "Ленінград" домігся всього, чого міг, отримав усі можливі премії. Далі прагнути нікуди. Цим туром ми ставимо велику жирну крапку. Група абсолютно російський, тому ні про яке світове визнання мова не йде. А тут ми для себе зробили все, - заявив Шнуров.

У минулому році Шнуров одружився на 27-річній Ользі Абрамовій. За молодою дружиною потрібне око та око, вирішив музикант, і тому планує взяти дружину в тур.

На запитання, чи поїде його молода дружина у прощальний тур, він не вагаючись ні секунди відповів, що поїде.

"Ну що, дівчата, як говориться - і не сподівайтеся… - підморгнув Шнурів журналістці на прес-конференції, розповідаючи про подробиці турне.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Екс-учасник угруповання Стас Барецький підозрює, що розпуск групи може бути винна саме Ольга Абрамова, і назвав Шнурова підкаблучником.

"Я не жінконенависник. Але коли з'являється жінка, все починає крутитися навколо неї. Так відбувається завжди, особливо коли вона сильна. Так було з Матільдою. На жаль або на щастя, Шнуров підкаблучник. Зараз модно у мужиків зізнаватися, що вони підкаблучники. Мене це обурює. Мені здається, що жінки навпаки це не люблять. Вони, навпаки, кидають таких мужиків. Їм потрібен чоловічий стрижень, іноді чоловіча лапа. Ну, так, ляпанець по м'якому місцю. Звичайно, вплинула Ольга, нова дружина Шнура. Вона сильна людина, освічена, зі своїми амбіціями", - висловився Барецький.

Шнуров попросив не турбуватися про благополуччя лідера "Ленінграда" і музикантів угруповання. А ще артист додав, що може заробляти на чому завгодно. І від корпоративів в житті не відмовиться в жодному разі! Але ніякої терміновості в цьому немає.

"Я ж не пересічний російський пенсіонер, слава Богу. Своє заробив. Я 20 років собі обіцяю, що буду байдикувати. Та все ніяк не виходить. Може, настав той час? Все-таки, шоу-бізнес – справа молодих. А мені вже 46, я не дуже відчуваю це все", - сказав Шнур.

Щоправда, багато хто вважає, що так званий прощальний тур "Ленінграда" - не більше, ніж маркетинговий хід музиканта-мільйонера.

Нагадаємо, Світлана Лобода розлютила мережу вульгарною позою: знову пустилася берега.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Татусевих доньок" зробила зачіску Кошового з "Квартал 95": у фанатів відібрало мову.