Популярний україській телеведучий і мандрівник, найбільш відомий по шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров дуже активно веде свою сторінку в Instagram. Знаменитість вирішив вперше показати своїх брата і сестру - Ліну і Колю, зізнавшись, що вони стали для нього кращими друзями. Так, артист також згадав, як сильно хотів братика і сестричку, тому навіть не здивувався, коли у мами народилися двійнята.

"В дитинстві, як тільки почав говорити, я просив батьків подарувати мені "блатика і сестльонку". Потім я позаймався з логопедом і став вимовляти букву Р, а просив вже братика і сестричку😂 Коли мені було 6, і мама була вагітна, моя прохання не змінювалося. Але УЗД в 1989 показало, що буде одна дитина. Якось через друзів сім'ї нас познайомили з віщункою. Не те, щоб батьки довіряли таким методам, але жартома запитали: "Так хто у нас буде?" Я добре пам'ятаю цей момент. Ми стояли біля будинку, і ця незнайома тітка раптом звернулася до мене: "Дімочка, так хто у мами народиться?". Я не замислюючись відповів, що хлопчик і дівчинка. "У вас буде хлопчик і дівчинка", - сказала жінка. Те, що це правда, мама дізналася вже в пологовому будинку, коли лікар-гінеколог після народження сестри абсолютно несподівано для мами суворо сказала: "Зараз будемо другого діставати"😂 Це був сюрприз для всіх, крім мене. Я чомусь навіть не сумнівався, що раз попросив такий подарунок, то він неодмінно буде. І ми особливо зраділи, що це сталося 17 листопада. Щасливе число нашої сім'ї - 17. Я і моя мама теж народилися сімнадцятого. Пам'ятаю, коли малих привезли з пологового будинку, я заплакав. Заридав:" Я просив нормальних братика і сестричку, а не маленьких!" 🤣🤣🤣 Це улюблена дитяча цитата Діми в нашій родині. Я очікував побачити відразу дорослих друзів. Але швидко пристосувався і, "поєднуючи" з навчанням у першому класі, став для них нянею, повноцінно сповиваючи, гуляючи з візочками. Сьогодні сестра Ліна @komarova_angelina і брат Коля @kol_yan - мої найкращі друзі. Сьогодні у них день народження! Я щасливий і розумію, що це найкращий подарунок у моєму житті, і просив його у батьків не дарма. З днем народження, обожнюю вас))", - поділився емоціями Комаров.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа" український телеведучий Дмитро Комаров знявся в спокусливій фотосесії з оголеними красунями.

Також Комаров подарував можливість подорожувати 21-річному українцю, якого злий рок посадив в інвалідне крісло.