Відомий в Україні 33-річний бізнесмен з Грузії Іраклі Макацарія, який був героєм шостого сезону проекту "Холостяк" і шукав в нашій країні наречену, активно веде Instagram і часто тішить шанувальників новими фото. Цього разу власник продакшн-компанії Mag Entertainment показав фанатам симпатичне фото і відео, а підписи до них зворушливо розповів про свою маму.

У публікації, яка з'явилася на сторінці Іраклі, він показав миле фото з букетом квітів, а також відеоролик з привітаннями від українських зірок. А в підписі до цього посту холостяк розповів про свою маму. На фотографії Макацарія позує в ніжному образі – на ньому біла футболка і яскравий блакитний піджак. В руках шоумен тримає величезний букет білих троянд. На відео можна побачити зірок телеканалу СТБ, які зворушливо розповідають про своїх матусь, а в кінці дякують їм. На відео також з'явився Іраклі Макацарія.

У підписі до публікації зоряний холостяк розповів про головну жінку у своєму житті: "Неважливо скільки тобі років, мама – та людина, яка завжди в тебе вірить і підтримує. Хочу сказати величезне спасибі моїй мамі і привітати її з цим прекрасним святом. Не забудьте сьогодні привітати своїх мам і зробити їх щасливими", - написав Іраклі в неділю, 12 травня, коли в Україні відзначали День матері.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Шанувальники не пройшли повз і почали активно коментувати публікацію Іраклі. Фани в захваті від такого милого вітання від холостяка, і засипають його компліментами в коментарях до фото. "Ви молодець, є прикладом для синів", "Найдорожче для нас – це наші мами! Зі святом всіх матусь", "Здоров'я і довгих років мамі. Хороший син", "Які Ви молодці, дуже зворушливо. Спасибі!", "Красиві слова, батьки виховали справжнього чоловіка", - пишуть в коментарях до фото і відео.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" кинув українських красунь і відправився в Мекку всіх заробітчан.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Холостяка" спокушає наречених голим тілом.