Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фото, на якому позує в стильному луці.

Так, у публікації, яка з'явилася на сторінці Насті Каменських, вона постала на огляд публіки в спокусливому образі. Як виявилося, Настя прийшла на презентацію альбому своїх підопічних з Х-фактора дуету ZBSband. Для такого важливого заходу артистка вибрала коротеньку чорну сукню оригінального фасону з широким поясом. Волосся артистки розпущене в красивій укладці, а на її обличчі легкий вечірній макіяж. У підписі до фото Каменських розповіла про презентацію.

"Вчора мої улюблені хлопці @ZBSband – переможці #хfactor презентували свій дебютний альбом. Неймовірно ними пишаюся! Коли талановитий дует робить, то що любить, те, що їм в кайф – їх музика завойовує серця людей і стає неймовірним святом творчості та мистецтва! Знаю це не з чуток. Вчора я побачила, наскільки вони виросли з часу шоу, і я рада підтримувати хлопців на творчому шляху. ZBSband майстерно поєднали музику і театр в єдине ціле, завдяки чому народився унікальний жанр. Ваш дебютний альбом "Аудіотеатр" – це заряд позитиву, вашої енергетики та безумовного таланту. Дякуємо гостям, які прийшли підтримати хлопців. Було дуже приємно бачити всіх-всіх-всіх. Обов'язково послухайте перший альбом @ZBSband "Аудіотеатр"! 17 травня він буде доступний на всіх музичних майданчиках", - написала Настя.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Нагадаємо, ZBSband складається з двох акторів київського театру "Золоті ворота" - Владислава Онищенка і Богдана Буйлука. Хлопці прийшли на кастинг Х-Фактора з авторською піснею "На морозі", яка підкорила суддів. У відбірковому турі вони отримали щасливий білет у вигляді чотирьох "так" від суддів шоу і потрапили в команду Насті Каменських, яка і привела їх до перемоги.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.