Сергій Лазарєв - представник на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2019 від Росії зізнався у серйозній хворобі. За його словами, в день першого півфіналу ледве встав з ліжка.

За даними росЗМІ, у артиста виникли проблеми зі зв'язками, невралгія, через яку він не може повернути шию.

"Так, я, звичайно, ходжу тут в шарфі, ховаю горло, але це не рятує. У мене защемило шию, мабуть, продуло десь під кондиціонером. І тому я зараз повертаюся всім тілом з працею. Добре, що номер у мене не вимагає активних рухів. Але тим не менш, я сподіваюся, що відпустить до моменту, коли потрібно буде виходити на сцену. Робимо масаж і все необхідне, щоб полегшити як-то стан", - Лазарєв зізнався.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Напередодні під час відкриття Євробачення-2019 артист із делегацією сфотографувався і написав про це пост в Іnstagram.

"Помаранчева доріжка Відкриття Євробачення ! Величезна кількість фанів, журналістів і делегацій! 37 інтерв'ю на різних мовах було дано за час доріжки! Атмосфера приголомшлива! У нас чудова команда і делегація!", - йдеться в повідомленні.

За інформацією росЗМІ, 14 травня артисту стало зовсім кепсько і він звернувся до медиків. Лазарєв прийняв знеболюючі і почав проходити унікальну терапію - голковколювання. Щоб відновитися перед виступом, Лазарєв займається з фахівцем – фіоніатром, який допомагає позбавитися від проблем зі зв'язками і супроводжує скрізь артиста.

Нагадаємо, раніше Андрій Данилко відірвався на повну з мамою Сердючки в столиці Євробачення 2019.

Як повідомляв портал "Знай.uа" букмекери здивували новим прогнозом на Євробачення 2019.

Також "Знай.uа" писав, що Сердючка на відкритті Євробачення 2019 дала жару.