Вчора, 12 травня в Тель-Авіві відбулося офіційне відкриття пісенного конкурсу Євробачення-2019, пише Політека.

Як раніше зазначалось, на відкриття пісенного конкурсу виступили численні запрошені зірки, серед яких і артист Андрій Данилко. В образі Вєрки Сердючки виконавець в черговий раз порадував європейську публіку.

Відео розмістили на офіційному Youtube-каналі конкурсу.

Відомо також, що музиканта супроводжувала його сценічна "мама", вона несла в руках пляшку шампанського – через це в кадрі вийшло чимало суєти. Так ведуча шоу запропонувала артистів з України розпити алкоголь прямо на помаранчевій доріжці заходу.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Варто зазначити, що на церемонії відкриття будуть присутні всі учасники, а це представники 41 країни. Прикро, але Україна в цьому році на Євробаченні не представлена. Через позицію Національної телерадіокомпанії, яка змусила зняти свою кандидатуру переможниці Нацвідбору - співачку Maruv, нашу країну не представлятиме жоден артист. Утім, про Україну у Європі таки почули, незважаючи ні на що. Туди поїхала із виступом Вєрка Сердючка.

Наразі урочиста частина відкриття вже завершилася, а гості та учасники відправились на вечірку, яка відбудеться у великому концерт-холі Тель-Авіва – Залі Чарльза Бронфмана. До слова, перший півфінал конкурсу відбудеться 14 травня, другий – 16 травня. А фінал конкурсу, де визначиться переможець Євробачення, пройде 18 травня.

Нагадаємо, організатори конкурсу в Тель-Авіві задумали, що делегації країн вийдуть на сцену, зійшовши з трапа літака.

Як повідомляв портал Знай.uа письменник Стівен Фрай, співачка Шерон Осборн і художниця Марина Абрамович, заявили стійку позицію проти закликів бойкотувати конкурс Євробачення-2019.

Також портал Знай.uа писав про старт "Євробачення" прокачає Ізраїль: де і коли дивитись найочікуванішу подію.

Вчора, у неділю, 12 травня, в Тель-Авіві розпочалася церемонія відкриття, яка обіцяла увійти в історію проведення конкурсу.