Відома б'юті-блогер, гуру схуднення і перетворення, телеведуча та дружина актора Дмитра Ступки Поліна Логунова поділилася думками про Володимира Зеленського у ролі президента.

"Знай.uа" вдалося поспілкуватися з Логунової на одному з вечірніх заходів, куди вона прийшла після нелегкого робочого дня.

Поліна Логунова

На запитання про ставлення до Володимира Зеленського, який із шоуменів блискавично "взяв висоту" президентського посту, Логунова відповіла:

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Скажу вам там, якщо робимо акцент на тому, що він займався акторською діяльністю, то ми повинні згадати, хто став губернатором Каліфорнії в свій час. Арнольд Шварценеггер зробив дуже багато для свого штату. Він пішов з посади, хоча люди хотіли, щоб він залишився. Ось вам приклад актора і бодібілдера. Втомилися люди від політики, яка була в Україні. Кожен президент, який приходив - це просто нове обличчя, а політика все та ж", - вважає дружина Ступки.

Володимир Зеленський

[quote author=""]"Великі надії на те, що Зеленський буде слугою народу. Є ті, хто проти нього. Але те, що він не говорить свою позицію чітко, не розкриває свої кроки - мене це не бентежить. Багато експертів кажуть, ми б хотіли почути, що він буде робити далі. А може бути і не треба говорити. Менше говорити, більше робити. Він далеко не дурна людина. Поживемо - побачимо", - відзначає Логунова.

Окрім того вона додає, що новий президент викликає у людей довіру.

"Поки те, що він робить - мені подобається. Мені подобається його гумор. Якщо б це був не Зеленський, а, наприклад, Іванов, але з таким же гумором - це було б цікаво. Бо сумні обличчя, якісь жирні, товсті пики, які розповідають нам “про чемну Україну-неньку”, - вони не вселяють довіри. А тут, як мінімум, спортивний, молодий, красивий, цікавий чоловік, який стає главою країни. На нього приємно дивитися! Що стосується його політичної освіти - теж на це нарікають - я думаю, що навчитися бути хорошою людиною складніше, ніж хорошим політиком. Тому впевнена, що навколо нього багато експертів", - резюмувала Логунова.

Поліна Логунова з чоловіком Дмитром Ступкою

Нагадаємо, політтехнолог новообраного президента Володимира Зеленського Дмитро Разумков поділився планами слуги народу щодо дати інавгурації.

Як повідомляв раніше Знай.ua, українська актриса і зірка студії "Квартал 95" Олена Кравець зізналась, що Володимир Зеленський свого часу довів її до сліз.

Також Знай.ua писав про те, що Євген Кошовий не звик виставляти напоказ подробиці особистого життя, тому вкрай рідко радує шанувальників сімейними світлинами.