Відомий український продюсер, репер і зірковий тренер шоу "Голос країни" Потап дуже активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість виклав кілька забавних селфі з сином від першого шлюбу з Іриною Горовою, 11-річним Андрієм. Так, хлопчик і його зірковий тато весело покривлялися на камеру, показавши надзвичайну схожість.

"Морди @potapchiq", - лаконічно підписав Потап. Фолловери залишилися в захваті і почали коментувати: "Сина - просто копія тата в цьому віці!", "Дуже симпатишні мордочки !!!", "Практично одне обличчя!!! Красунчики!!!", "З цього ракурсу ви дуже схожі 😹👍🏼", "Весь у тата👍", "А тут з татом схожі навіть 😁✌👍", "Красиві і веселі", "Потапчики", "Це ж треба так на маму бути схожим 😍", "Як мило💖", "Красені!!!❤️👍".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.