Популярні знаменитості рідко показують іншу сторону медалі. Здебільшого пересічні глядачі бачать лише гарну картинку. А їхня популярність часто обертається несподіваними переслідуваннями з боку шанувальників. Незважаючи на те, що Філіп Кіркоров кремезний чоловік, він на особистому досвіді переконався, що таке надмірне обожнювання глядачів.

Вся правда виплила у листопаді 2018 року. До студії програми "Андрій Малахов. Прямий ефір" прийшла Світлана Сафієва, яка заявила, що вона вагітна від Філіпа Кіркорова. Прихильниця без сорому демонструвала кругленький живіт, запевняючи, що вона чекає трійню.

Пізніше з'ясувалося, що Світлана страждає рідкісним синдромом помилкової вагітності. Дізнався, що вона не стане мамою дітей Кіркорова, Сафієва опинилася в лікарні з нервовим зривом. Наступні кілька місяців лікарі боролися за життя Світлани, але жінка несподівано померла в лютому 2019-го від інсульту.

Сафієва Світлана так і не змогла змиритися з тим, що у неї не буде дітей від Кіркорова. Вже згодом стало відомо, що фанатка Кіркорова страждала на цукровий діабет: вона не брала прописані ліки, через що у Світлани почав гнити палець. Свій відбиток накладали і особисті трагедії, адже Сафієва рано втратила чоловіка, а син планував продати її елітну квартиру площею 260 квадратних метрів на Тверському бульварі.

Сам король вітчизняної поп-сцени намагається не коментувати сумну ситуацію з фанаткою. Кіркоров неодноразово стикався з шанувальниками, які втрачають контроль над собою, але це історія по праву вважається самою трагічною.

Нагадаємо, раніше Андрій Данилко відірвався на повну з мамою Сердючки в столиці Євробачення 2019.

Як повідомляв портал "Знай.uа" букмекери здивували новим прогнозом на Євробачення 2019.

Також портал "Знай.uа" писав, що колір настрою смуток: Лазарєву і Кіркорова заборонили говорити з Мадонною. Відомо, що Мадонна повинна виступити у фіналі конкурсу, 18 травня. Співачка виконає дві пісні, але це виступ перетвориться в повномасштабне шоу.