Головний герой 9 сезону популярного романтичного реаліті-шоу "Холостяк" Микита Добринін зворушливо привітав свою матір з Днем матері, який в Україні та світі відзначили 12 травня.

Фото з найріднішою людиною та теплі слова привітання Добринін опублікував на своїй сторінці в Instagram.

"Мамо, спасибі, що витримала всі мої дитячі пригоди і дворові бійки. За те, що і зараз витримуєш, і все одно любиш мій складний характер. Мама, ти найбільший джек-пот в житті, ти радість, яку не відчувають навіть переможці Формули-1, ти моя мама. Люблю тебе сильно!", - написав Добринін.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Головний холостяк країни також звернувся до всіх українців.

"Зрозуміло, не тільки сьогодні потрібно радувати мам. Але давайте дамо їм максимум тепла і уваги", - наголосив він.

Нагадаємо, у десятому випуску шоу "Холостяк-9" із проекту пішла Марина, в результаті чого в проекті залишилося три дівчини.

Холостяк 9

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що подальший вибір зіркового холостяка Микити Добриніна на Дашу, Лілію і Софією.

Варто відзначити, що Лілія буда першою дівчиною, яка взагалі отримала троянду від холостяка. Микита відзначив, що у дівчини прекрасна мама, проте йому не сподобалось, що дівчина не показала раніше, як професійно вміє співати. Для виправлення цього моменту їй знадобилася троянда.

Як повідомляв раніше Знай.ua, в Україні триває дев'ятий сезон реаліті-шоу "Холостяк". Цьогоріч головним "холостяком" країни став популярний ведучий та редактор чоловічого глянцю Микита Добринін. Раніше він вже був одружений і зізнався, що стало причиною розлучення.

Також Знай.ua писав про те, що десятий ефір українського шоу про кохання "Холостяк" покинула 22-річна Марина.