Відомий російський співак Олег Газманов зізнався про важку недугу. Через хворобу йому на деякий час довелося припини гастролі та виступи.

Вперше 67-річний Олег Газманов наважився публічно заговорити про рак під час бесіди з телеведучою Лєрою Кудрявцевою у програмі "Секрет на мільйон".

У артиста виявили рак, який вразив голосові зв'язки. Для музиканта висновок лікарів став фактично вироком. Виконавець переніс чи скасував свої виступи. Боротися з хворобою допомагали рідні. За словами співака, найбільшу роль зіграли дружина та діти.

Однак серйозне лікування і допомогу фахівця, ім'я якого Газманов поки тримає в секреті, допомогли йому подолати важку недугу. Це сталося кілька років тому, проте співак ретельно приховував цю інформацію.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Зазначимо, що СБУ заборонила в'їзд в Україну Олегу Газманову. Як відомо, Газманов щиро підтримує терористів Донбасу і вже неодноразово їздив виступати на окуповані території.

З 2015 року через підтримку анексії Криму Олег Газманов внесений до "чорного списку" Міністерства культури України як артист, загрозливий національної безпеки країни. Сам же Олег Газманов назвав політичними іграми неможливість виступати на Україні.

Зазначимо, що у липні 2014 року повідомлялося, що влада Латвії заборонили Газманову в'їзд в країну. Слідом співака в "чорний список" внесла і Литва. Міністерство культури України в серпні 2015 року оприлюднило "чорний список" діячів культури з РФ, які "створюють загрозу національній безпеці". Серед артистів, які потрапили в список, є і Газманов. Список постійно поповнюється новими прізвищами.

Нагадаємо, Лорак виступила із Газмановим та Ревою: гроші не пахнуть, навіть ворожі.

Як повідомляв "Знай.ua", відомий російський співак і актор розбився прямо по дорозі з Храму

Також "Знай.ua" писав, що дослідники з Державного університету в Сан-Паулу виявили, що у людей, які пропускають сніданок і їдять перед сном, збільшується ризик смерті від серцевого нападу.